Eén Productiehuis met visie & dynamiek,

First Class works is een productie huis, dat vooral bekend staat om het produceren van projecten maar ook het realiseren van media toepassingen.
Tegenwoordig realiseren wij zeer uiteenlopende projecten en houden wij er een breed  klanten bestand op na. First Class Works is in 2013 opgericht als een onderdeel van First Class Music Management & Media v.o.f.

First Class works levert op maat de conpten af naar wens van elke klant.
Naast visuele producties fasciliteert First Class Works ook in verhuur technische zin.

Eén audiovisueel communicatiebureau voor media, video, web promotie & méér..

First Class Works is de creatieve en uitvoerende divisie van FCMMM - www.FirstClass-Music.com
Wij fungeren als audiovisueel communicatiebureau en ons cross mediaal dienstenpakket dat is ingericht met het oog op uw markt.
First Class Works maakt tv-commercials, bedrijfsfilms, muziekvideo's, evenementenvideo's, internetvideo's en voorlichtingsfilms voor het bedrijfsleven en de non profit sector.
Of het nu het laten maken van een tv-commercial, muziekvideo, evenementenvideo, internetvideo, bedrijfsfilm, logo, huisstijl, drukwerkontwerp of een andere mediatoepassing betreft: onze diensten zijn begrijpelijk, doeltreffend, toepasbaar én betaalbaar.
Als full service audiovisueel communicatiebureau zien wij er continu op toe dat onze video, film, design en ontwerp diensten niet alleen mooi en opvallend zijn, maar ook daadwerkelijk bijdragen in uw bedrijfsvoering.  

Een mix van cross mediale producten van ons audiovisueel communicatiebureau voor uw bedrijf maken het verschil! Voor ons audiovisueel communicatiebureau is cross mediale marketing niet alleen een ‘buzz word’, maar dagelijkse praktijk. Sinds onze start als  , inmiddels al ruim 10 jaar terug, zetten wij online en offline media volop naast elkaar in. Aansprekende drukwerk designs, toonaangevende videotoepassingen, logo 's voor grote en kleine merken, spetterende tv-commercials, worden zo ingezet dat deze elkaar niet alleen ondersteunen, maar elkaar vooral versterken. Dit alles om maximale aandacht én conversie te genereren voor uw bedrijf!

First Class Works biedt een breed scala aan van reclame en grafische diensten om u als bedrijf optimaal te ondersteunen.
Op deze website vindt u een overzicht van de door First Class Works geboden diensten. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, zodat wij samen met u kunnen bekijken welke marketing communicatiemix het meest succesvol voor uw onderneming zal zijn.

Diensten van ons bureau zijn:

 • TV commercials
  Televisie is het meest populaire advertentiemedium. Van de totale mediabestedingen gaat het merendeel (57,1%) naar televisie. Maar het succes komt niet vanzelf door alleen op televisie te adverteren.

 • Muziek video's

 • Internet video's
  Steeds meer bedrijven zetten video op hun website, of voeren online campagne met video. Ze merken dat online video tal van voordelen biedt:

  • Overtuigingskracht – bezoekers onthouden video eerder en makkelijker dan tekst. En vooral, video heeft meer overtuigingskracht. Tekst is droog en abstract, maar met video brengt u uw verhaal tot leven, brengt u emotie over en kunt u beter uw prospects overtuigen.
  • Betrouwbaarheid – met een video over uw bedrijf straalt u meer betrouwbaarheid uit. Het is makkelijk een flitsende website te maken. Maar welke organisatie zit hier achter? Met video geeft u uw bedrijf een persoonlijk gezicht en wint u vertrouwen.
  • Hoge positie in Google – met een video komt u hoger in de zoekmachine. Uit onderzoek blijkt dat u met video 53 keer meer kans heeft om op de 1e pagina van de zoekmachine te staan vergeleken met een stuk tekst.

 • BedrijfsfilmS
  Een 'mooie' bedrijfsfilm is niet voldoende. Toch houden veel filmmakers zich hoofdzakelijk met de vormgeving bezig. Werken met de nieuwste apparatuur, kennen de nieuwste effecten. Aan de inhoud wordt nauwelijks aandacht besteed. Maar wat wilt u dat kijkers na afloop zeggen?
  "Wat mooi gefilmd"
  of "Interessant met dit bedrijf wil ik zaken doen".
  Wij kiezen voor dit laatste. Wij willen dat uw bedrijfsfilm u helpt bij het verbeteren van uw bedrijfsvoering. Daarom gaan onze werkzaamheden verder dan die van een doorsnee videoproducent:
  Marketingstrategie
    -  bepalen welke boodschap u het beste in uw bedrijfsfilm kunt communiceren.
  Distributie 
  -  regelen effectief de distributie van uw bedrijfsfilm via internet, beursvloer, billboard en tv.

  Een investering die zichzelf terugverdiend.
  Een goede bedrijfsfilm krijgt dingen voor elkaar. Werft financiering, verandert de opinie bij uw doelgroep, overtuigt beslissers. Een goede bedrijfsfilm is dan ook een investering die zichzelf terugverdiend.

 • Animaties & Presentaties

  Animatie en presentatie ontwerp: Het van concept tot ontwerp laten maken van animaties door First Class Works.

 • Logo, Huisstijl, Drukwerk & Print ontwerp

  Logo, huisstijl, drukwerk en print ontwerp: logo & huisstijl ontwerp toegepast op briefpapier, visitekaartjes, etc., maar ook brochure, flyer, folder en advertentie ontwerpen.

 • Ontwerp Beursmateriaal

  Ontwerp Beursmateriaal: Beursstands, banners, achterwanden etc.; kortom al uw promotiemateriaal voor op de beurs.
 • Verhuur Studio ruimte.
 • en meer..